BESPLATNA DOSTAVA I PLAĆANJE GOTOVINOM

Cijeli web govori o prirodnim tabletama za sportaše

Kada govorimo o jačanju mišića, obično odmah pomislimo na fitness, bodybuilding i natjecateljske sportove. U stvarnosti, jačanje mišića utječe na sve nas, ali posebno na ljude koji vode sjedilački način života i stoga moraju održavati mišiće aktivnima. Mnogo je načina za jačanje mišića, počevši od brojnih novih navika koje možemo uvesti u svakodnevni život. Čitajte dalje kako biste otkrili naših pet savjeta.

1. Počnite s dijetom

Bez pravilne prehrane vježbanje nije samo beskorisno, već može biti i štetno. Uzimanje prave količine proteina ključno je za izgradnju mišića; možemo ih dobiti izmjenom prehrane s jajima, mahunarkama, žitaricama – po mogućnosti cjelovitim žitaricama – bijelim mesom poput puretine i piletine, a zatim ribom, mekušcima i rakovima. A špinat? Je li on samo legenda rođena s Popajem? Istraživanja pokazuju da je špinat izvrstan saveznik za snažne mišiće zahvaljujući anorganskim nitratima kojih ima i u drugom zelenom lisnatom povrću.

2. Jedite proteine ​​za doručak

U Italiji smo navikli na slatki doručak, obično uz kavu i kroasan. Ali nema ništa bolje nego dan započeti pravilnim unosom proteina za jačanje cijelog tijela, a posebno mišića! Ne možete li bez talijanskog doručka, svoj uobičajeni obrok nadopunite proteinima: uz grčki jogurt i orahe za ručak ćete biti sitiji i energičniji.

3. Prakticirajte laganu i stalnu tjelesnu aktivnost

Čak i ako ne volite ići u teretanu, znojiti se i previše raditi, možete pronaći način da budete fizički aktivni u svakodnevnom životu bez pretjerivanja. Samo promijenite neke navike, poput penjanja stepenicama umjesto dizalom, produljite putovanje tako da prvi izađete iz autobusa u šetnju, uzmite običnu bocu vode od jedne litre na 10 minuta dnevno, izvedite psa u šetnju ujutro i navečer. Najvažnije je biti uporan i vježbati mišiće koje smatramo “slabima” i uvijek se sjetiti istezanja!

4. Ostanite dobro hidrirani.

Mišići se sastoje od 75% vode. Stoga je njihovo održavanje gipkim ključno za zdrav i učinkovit mišićni sustav. Voda povećava elastičnost i tonus mišića

mišića, pomaže eliminirati kortizol i održava zglobove dobro podmazanim. Također vodu

također je važno spriječiti grčeve mišića kod sportaša i starijih osoba, koji često pate od ovog stanja.

PAŽNJA: ZBOG VELIKE POTRAŽNJE ZALIHE SU POsljednje

PREOSTALA SU SAMO 3 PAKIRANJA

2  PAKIRANJA PO CIJENI 1 SAMO   44 € UMJESTO TOGA 89€

ŠTO BIO BOOST SADRŽI

CINKOV

Cink je bitan element za mušku seksualnost: djeluje kao stimulans koji omogućuje tijelu da proizvodi više T

ARGININ

Arginin je aminokiselina koja podržava regeneraciju mišića.

ISPUNITE OBRAZAC ZA BLOK PONUDE

Besplatna dostava

Plaćanje pouzećem

 

Jamstvo uključeno

 

Jedan od naših operatera će vas kontaktirati telefonom kako bi potvrdili narudžbu i pružili vam besplatnu pomoć

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

   

  Da, sadržaj je pakiran u klasičnu ambalažu, bez specifikacije što je unutra i s omotom u boji koji ne dopušta vidljivost sadržaja.

  Obično šaljemo proizvod isti dan, a dostava traje 1/2 radna dana.

  This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

  Privacy PolicyTermini e condizioni

  © 2021 Tutti i diritti riservati.